Scheiden met Mediator in Vianen

Scheiden is best een ingrijpend proces. De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor mediation. De mediator begeleidt jullie scheidingsproces van A tot Z. Hij zorgt ervoor dat de emotionele en zakelijke aspecten niet door elkaar gaan lopen. Beide aspecten krijgen zo de aandacht. Zonder elkaar te verstoren. Dit geeft rust en biedt een goede basis voor werkende afspraken. Bijvoorbeeld over de kinderen. Maar waar zoek je nu een mediator in Vianen?

Waar in Vianen?

Het blijkt dat mensen die scheiden vaak een mediator zoeken in de regio. Niet te ver weg, maar ook niet te dichtbij de eigen leefomgeving. Immers, in het begin van de scheiding is nog niet alles open. Voor inwoners van Vianen is in de praktijk een mediator uit Nieuwegein of IJsselstein een prima oplossing.

Vrijblijvende Intake

SAMEN UITEEN maakt gebruik van een eigen gesprekslocaties in Nieuwegein-Zuid. Desgewenst komen we ook bij u thuis in Vianen of in de regio (Nieuwegein, IJsselstein, Houten of Utrecht). Het intakegesprek is vrijblijvend en geeft een goed beeld van wat je van de mediator kunt verwachten. Klopt dit allemaal en is er een goede ‘klik’, dan gaan we samen verder.

Praktische tips

Deze website staat boordevol relevante informatie over scheiden via mediation:

Voor ondersteuning bij een scheiding via mediation kan een vrijblijvende afspraak worden maken. Ons primaire werkgebied is Vianen, Nieuwegein, IJsselstein, Houten en Utrecht. We maken graag tijd vrij voor een kennismaking.

Bel nu voor een afspraak: 06-53246814

Google Reviews Soest

Google Reviews Nieuwegein

Gratis eBook

Wil je een compleet en helder overzicht van wat er op je af komt bij een scheiding?

Alles over scheiden | Mediation | Soest - Utrecht - Nieuwegein

Afspraak plannen

Vragen over scheiden en mediation? Plan zelf online een vrijblijvend adviesgesprek in.

Samen Uiteen afspraak plannenMaximaal twee nieuwe cliënten per maand