Zutphen- scheiden via Mediation - Roel Pieterse

Wat vind je hier over scheiden in Zutphen?

Zutphen is een schitterende en historische Hanzestad. En bij de Hanzesteden stond samenwerken aan oplossingen centraal. Bij mediation is dat niet anders. Ook daar gaan partners  met elkaar aan tafel om samen de beste oplossing te vinden bij hun scheiding of relatieherstel. SamenUiteen in Zutphen is jullie betrokken en deskundige partner bij familiezaken zoals echtscheiding, alimentatie en ouderschapsplannen. Bij SamenUiteen kunnen jullie vertrouwen op een professionele ondersteuning gedurende het gehele proces, vanaf het kennismakingsgesprek tot en met de inschrijving van de scheiding bij de gemeente. Tijdens deze moeilijke periode helpen we jullie stap voor stap door het proces heen, zowel emotioneel als financieel. Daardoor kunnen jullie door de bomen het bos weer zien. Wij begrijpen dat een scheiding een moeilijke periode is, vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Daarom staan we klaar om jullie met raad en daad te begeleiden tijdens dit proces.

 

De mediator van SamenUiteen in Zutphen is lid van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Samen zorgen wij ervoor dat jullie de juiste begeleiding krijgen. In een veilige omgeving werken we er samen aan om de scheiding op een respectvolle en zorgvuldige manier vorm te geven.

 

Voor mensen met een gering inkomen of vermogen heeft Mediator Zutphen de mogelijkheid om, afhankelijk van het inkomen en vermogen, subsidie aan te vragen.

Wie ben ik?

Picture of Roel Pieterse

Roel Pieterse

VESTIGING APELDOORN

Sinds 2010 ben ik mediator en heb nog nooit spijt gehad van mijn beslissing om als zelfstandig mediator mensen te helpen bij hun scheiding of bij relatieherstel. Werken met mensen heeft altijd mijn passie gehad. Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in echtscheidingen. Hoe fijn is het voor de kinderen wanneer je na je scheiding wel gewoon verder kunt als collega-ouders. Vanaf 2017 heb ik mij ook gericht op relatieherstel omdat ik merkte dat veel partners nog twijfelden of niet de juiste begeleiding kregen. Na vijf jaar van huis uit te hebben gewerkt, heb sinds 2015 een vast praktijkadres aan het Jean Monnetpark 43 te Apeldoorn. Goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer en met ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

VOLG MIJ OP: LinkedIn

LEER MIJ KENNEN

Wat zeggen cliënten over mij?

★★★★★

Hele prettige medator. Ik kan Gertjan aan iedereen aanraden!

★★★★★

Gertjan is in deze rare en onrustige tijden een waar anker gebleken. De onderwerpen die wij bespraken waren niet aangenaam maar met Gertjan in the lead zijn wij in staat gebleken om deze gesprekken tot een goed einde te brengen. Wij danken Gertjan voor zijn rustige en kundige optreden, het heeft duidelijkheid gebracht en rust gecreerd. Sander Amsterdam

★★★★★

Op verzoek van mijn ex-partner kozen wij voor Gertjan als mediator. Vooraf had ik nooit gedacht dat het resultaat van een echtscheidingsmediation kon zijn dat wij als ex-partners beter met elkaar om gaan dan voorheen! Gertjan heeft kennis van zaken en brengt structuur aan in onderwerpen waarover wij overeenstemming moesten bereiken. Als gevolg hiervan kwamen wij samen al snel tot goede afspraken met behoud van respect voor elkaar.

★★★★★

Gertjan heel erg bedankt voor je kundige hulp.

★★★★★

Ik ervaar Gertjan als echte professional. Hij heeft kennis van zaken en is prettig in de omgang. Een aanrader!

Wat kunnen wij betekenen?

Professionele en betrokken hulp bij relatie of scheiding

Jullie zoeken Relatietherapie

Relatiecoaching op basis van EFT past goed als:

  • jullie beiden commitment hebben voor verbetering.
Dit traject geeft jullie

Praktische handvatten en nieuwe inzichten richting veilige hechting en verbinding. Jullie relatie wordt sterker én leuker!

Jullie zoeken Verheldering

Verhelderende gesprekken zijn geschikt als:

  • er sprake is van sterke twijfel en onduidelijkheid.
Dit traject geeft jullie

De mogelijkheden om samen de knoop te ontwarren. Na afloop hebben jullie meer zicht op de toekomst, samen óf uiteen.

Jullie zoeken Scheidingsmediation

Scheidingsmediation past bij de situatie dat:

  • tenminste één van jullie echt wil scheiden.
Dit traject geeft jullie

Een helder inzicht over het stappenplan, de tijdsduur en kosten van jullie complete scheidingstraject.

Jullie willen advies over de relatie/ scheiding
Plan direct een gratis advies-gesprek

Mediation Zutphen is aangesloten bij