Contact met Gerwin of Gertjan?

Plan een afspraak in onze online agenda

Picture of Gerwin Timmerman

Gerwin Timmerman

VESTIGING: SOEST

Ik ben mediator sinds 2010 en de oprichter van Samen Uiteen. Inmiddels combineer ik mediation met EFT relatietherapie. Hieruit haal ik veel voldoening. Met name word ik blij van persoonlijke groei, herstel van relaties en verbetering van communicatie. Ouders die er samen weer sterker voor staan en een veilige basis vormen voor hun kinderen. Voor mij is het heel belangrijk dat ik zelf ervaring heb met persoonlijke ontwikkeling, relaties, ouderschap, scheiden, samengestelde gezinnen en omgang met ex-partners. Daarnaast ben ik ook financieel, fiscaal en juridisch goed onderlegd als ondernemer en bedrijfskundige.

VOLG MIJ OP: LinkedIn Facebook

LEER MIJ KENNEN
Picture of Roel Pieterse

Roel Pieterse

VESTIGING: APELDOORN

Sinds 2010 ben ik mediator en heb nog nooit spijt gehad van mijn beslissing om als zelfstandig mediator mensen te helpen bij hun scheiding of bij relatieherstel. Werken met mensen heeft altijd mijn passie gehad. Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in echtscheidingen. Hoe fijn is het voor de kinderen wanneer je na je scheiding wel gewoon verder kunt als collega-ouders. Vanaf 2017 heb ik mij ook gericht op relatieherstel omdat ik merkte dat veel partners nog twijfelden of niet de juiste begeleiding kregen. Na vijf jaar van huis uit te hebben gewerkt, heb sinds 2015 een vast praktijkadres aan het Jean Monnetpark 43 te Apeldoorn. Goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer en met ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

VOLG MIJ OP: LinkedIn Facebook

LEER MIJ KENNEN
Picture of Gertjan van Valen

Gertjan van Valen

VESTIGING: AMSTERDAM

Als gecertificeerd MfN-registermediator en Basis EFT-relatietherapeut ben ik gespecialiseerd in relatiecoaching en echtscheidingen. Ook ben ik werkzaam als rechtbank mediator voor de Rechtbank Amsterdam. Ik heb naast de basisopleiding voor mediators, de opleiding voor familie mediation en de opleiding voor mediator in strafzaken afgerond. Ook heb ik de verdieping gezocht middels de opleiding Emotionally Focussed Therapy in Mediation (EFM) en heb ik de opleiding Register Financieel Echtscheidings Adviseur (RFEA) gevolgd.

VOLG MIJ OP: LinkedIn Facebook

LEER MIJ KENNEN

Of vul het contactformulier in