Samen Uiteen Mediation Soest - Gerwin Timmerman

Scheiden via Mediation Soest, Soestdijk of Soesterberg?

Scheiden - Relatietherapie - Mediation - Soest - Soest-Zuid - Soesterberg - Soestduinen - Soestdijk - Amersfoort -Baarn - Hilversum
Mediation Soest, Soestdijk, Soesterberg – Gerwin Timmerman

Zelf ben ik geregistreerd echtscheidingsmediator en relatietherapeut met praktijk aan huis in Soest. Graag deel ik zoveel mogelijk kennis en ervaring. Hieronder vind je een kort overzicht van alle relevante zaken over:

 • ouderschap, kinderen en gezinshulp bij scheiding;
 • scheiden, wonen, huisvesting en urgentie;
 • financiën, vermogensverdeling en belastingvoordelen;
 • relatietherapie, mediation of advocaten.

Allemaal specifiek voor Soest, Soestdijk of Soesterberg. Ook de rest van onze website staat boordevol bruikbare informatie over relaties, scheiden en persoonlijke ontwikkeling.

Ouderschap en kinderen in scheiding

Hebben jullie samen kinderen? Dan blijven jullie hoe dan ook samen ouders. De volgende zaken kunnen relevant zijn:

Wonen, huisvesting en urgentie bij scheiding in Soest

Scheiden - Relatietherapie - Mediation - Soest - Soest-Zuid - Soesterberg - Soestduinen - Soestdijk - Amersfoort -Baarn - Hilversum
De Soesterduinen (op 200 meter van Mediation Soest)

Huisvesting is momenteel in heel Nederland lastig. De gemeente Soest vormt hierop geen uitzondering. Onderstaand de belangrijkste informatie op een rij voor wonen in Soest, Soestdijk of Soesterberg. Bekijk eerst de blog “Scheiden en wonen – een antwoord op al je vragen”. Hier vind je per situatie alle mogelijke opties netjes op een rij.

Urgentie bij scheiding in Soest

Op de website van de gemeente Soest staat algemene informatie over de voorwaarden voor urgentie. Wil je de exacte voorwaarden voor urgentie bij scheiding in Soest weten? Bekijk dan de huisvestingsverordening van de gemeente Soest. Ook is het mogelijk om de urgentiewijzer van de gemeente Soest in te vullen. Voldoe je aan alle voorwaarden? Dan krijg je de melding “U kunt misschien urgentie krijgen” en kun je direct de urgentie aanvragen.

Het aanbod van sociale huurwoningen rondom Soest

Het aanbod van sociale huurwoningen in Soest staat op Woningnet Regio Eemvallei. Hier vind je ook woningen in de omliggende plaatsen Amersfoort, Baarn, Eemnes, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerk en Woudenberg.

Scheiden via mediation: financiën, verdeling en belastingvoordelen

Scheiden leidt vaak tot financiële onzekerheid en stress.

Scheiden brengt vaak financiële onzekerheid met zich mee. Hoeveel heb ik straks netto te besteden? Hoe verdelen we onze bezittingen en schulden? Wie betaalt wat voor de kinderen? Is er recht op partneralimentatie en voor hoe lang? Hoe gaan we om met het pensioen, een erfenis of schenking?

Rust brengen in onzekere tijden

Bij Samen Uiteen Mediation Soest starten we met een alimentatieberekening. Juist om financiële helderheid en rust te creëren. Bekijk hier de simpele uitleg met rekenvoorbeelden voor zowel de kinderalimentatie als ook de partneralimentatie. Hieruit volgt een goed beeld van jullie netto inkomen na de scheiding. Meestal pakt dit veel gunstiger uit vanwege de nodige belastingvoordelen

Leg alle financiële afspraken goed vast

Alle afspraken over de financiën worden vastgelegd in een zogenaamd echtscheidingsconvenant. Wonen jullie samen? Dan heet dit een vaststellingsovereenkomst. Hierin staan afspraken over alimentatie, jullie woning, eventuele bedrijven, verdeling van vermogen en schulden, erfenissen en schenkingen, ouderdoms- en partnerpensioen en nog veel meer.

De formele afwikkeling van jullie scheiding in Soest

Zijn jullie ooit in Soest getrouwd of geregistreerd, dan kunnen jullie hier de echtscheiding inschrijven in het register van de burgerlijke stand in Soest. Bekijk ook deze handige checklist met zaken, die jullie na de scheiding nog moeten regelen. Als mediator Soest verzorg ik ook jullie complete formele afwikkeling.

Relatietherapie, scheiden via mediation of advocaten in Soest?

Scheiden - Relatietherapie - Mediation - Soest - Soest-Zuid - Soesterberg - Soestduinen - Soestdijk - Amersfoort -Baarn - Hilversum
Relatietherapie, mediation of vechtscheiding?

De ervaring leert dat veel stellen lang wachten met het inschakelen van externe hulp. Problemen worden genegeerd, gebagatelliseerd of vooruitgeschoven. Wat zijn zoal de mogelijkheden:

 1. Relatietherapie
 2. Verhelderende gesprekken
 3. Echtscheidingsmediation
 4. Scheiden via advocaten

1. Relatietherapie Soest

Is de relatie niet meer zo sprankelend? Lopen jullie met regelmaat tegen dezelfde problemen aan? Doen jullie weinig meer met zijn tweeën en is intimiteit ook zeldzaam geworden? In dat geval is hulp in de vorm van relatietherapie een goede uitkomst. Hoe eerder jullie erbij zijn, hoe sneller en makkelijker de verbetering. Helaas wachten stellen tot wel zes jaar na de eerste problemen.

2. Verhelderende gesprekken

Zijn de problemen er al langer en heeft iemand het woord ‘scheiden’ in de mond genomen? Is de stress daardoor hoog en is er vooral veel onduidelijkheid? Scheiden of blijven, is dan de vraag. Bij Samen Uiteen bieden we ‘verhelderende gesprekken’. We gaan samen de knoop ontwarren, zodat jullie weer helderheid en richting krijgen.

3. Scheidingsmediation Soest

Is het duidelijk dat tenminste één van jullie een wilsbesluit heeft genomen om te scheiden? In dat geval hebben we bij Samen Uiteen een helder stappenplan scheiden. Met mediation zijn jullie verzekerd van een snelle en betaalbare oplossing met deskundige ondersteuning op emotioneel, financieel, fiscaal en juridisch vlak. Jullie bepalen samen de afspraken. Mediation leidt vaak tot meer begrip en verbinding. Bij ons zijn jullie aan het juiste adres voor een mediator in Soest.

4. Scheiden via advocaten

Zijn jullie niet meer onderling in gesprek? Is er sprake van veel wantrouwen? Dan is wellicht een oplossing via advocaten van toepassing. Niet alleen liggen de tarieven een stuk hoger (twee advocaten versus één mediator), ook duurt zo’n procedure vaak langer en bepaalt een derde (de rechter) de afspraken tussen jullie. Een vechtscheiding resulteert vaak in meer onbegrip en verwijdering. Kies daarom liever voor Mediation Soest.

Mediation Soest - praktijk aan huis

Als mediator in Soest heb ik een prachtige praktijkruimte aan huis. Parkeren voor de deur is meestal mogelijk en anders langs de Bosstraat (zijkant van de tuin). De praktijk met eigen garderobe en toilet, bevindt zich in het souterrain. Een geheel eigen verdieping. Dit waarborgt een veilige, informele en rustige sfeer. Sommige cliënten combineren het bezoek met een wandeling rondom de Soesterduinen op 200 meter van mijn praktijk. De wandeling is gemarkeerd met blauwe paaltjes en duurt ca. één uur.

Scheiden Mediator Soest - Soest-zuid - Soesterberg - Amersfoort - Baarn - Hilversum
Scheiden Mediator Soest - Soest-zuid - Soesterberg - Amersfoort - Baarn - Hilversum
Scheiden Mediator Soest - Soest-zuid - Soesterberg - Amersfoort - Baarn - Hilversum

Fysiek in Soest of online vanuit huis?

De huiselijke setting zorgt tijdens een toch lastig traject voor een ontspannen sfeer.

Sjoerd (Amersfoort)

De praktijk is dusdanig groot dat jullie te allen tijde veilig fysiek langs kunnen komen. Er is desgewenst een alternatief beschikbaar. We kunnen altijd één of meerdere sessies online doen. Dankzij de Coronamaatregelen heb ik ruimschoots ervaring opgedaan met online gesprekken. Deze ervaring is heel positief. Daarom biedt ik tegenwoordig standaard de optie voor online gesprekken aan.

Wat cliënten zeggen over online

Susanne (Bilthoven): “Gerwin heeft ons (geheel online) geholpen met de hobbels, beslissingen en keuzes in een moeilijke weg van uiteen gaan. Tevens hebben we ook in korte tijd een band kunnen opbouwen online. Dank Gerwin!”

Mediator Soest - Ik stel me kort voor

Gerwin Timmerman

Gerwin Timmerman

VESTIGING SOEST

Ik ben mediator sinds 2010 en de oprichter van Samen Uiteen. Inmiddels combineer ik mediation met EFT relatietherapie. Hieruit haal ik veel voldoening. Met name word ik blij van persoonlijke groei, herstel van relaties en verbetering van communicatie. Ouders die er samen weer sterker voor staan en een veilige basis vormen voor hun kinderen. Voor mij is het heel belangrijk dat ik zelf ervaring heb met persoonlijke ontwikkeling, relaties, ouderschap, scheiden, samengestelde gezinnen en omgang met ex-partners. Daarnaast ben ik ook financieel, fiscaal en juridisch goed onderlegd als ondernemer en bedrijfskundige.

VOLG MIJ OP: LinkedIn Facebook

LEER MIJ KENNEN

Wat zeggen cliënten over Gerwin

★★★★★

Gerwin is heel duidelijk in alles. En legt de dingen goed uit. Hij heeft snel de papieren op orde. zodat je verder kan gaan met je proces waarin je zit op dat moment

★★★★★

Fijne mediator, deskundig en erg duidelijk. Ruim de tijd voor ons genomen en alles mooi af kunnen ronden met duidelijke afspraken.

★★★★★

Ik heb de mediation als heel positief ervaren. We zochten iemand met kennis van zaken maar die ook aandacht had voor de emotionele kant van het scheidingsproces. En dat vonden we bij Gerwin. Daarnaast reageerde hij altijd snel, dacht met ons mee en heeft ervoor gezorgd dat we heel snel en soepel door het proces heengingen.

★★★★★

Super fijne ervaring met Gerwin. Hij is financieel onderlegt en pakt alles pragmatisch aan. Bij lastige fases wordt hier ook aandacht aan gegeven. Wij hebben een all in pakket gehad zodat je alle tijd hebt om eea goed af te ronden met elkaar. Wij hadden ondanks wat struggles alles zeer snel kunnen afhandelen.

★★★★★

Gerwin heeft ons als mediator goed begeleid. Vooral de duidelijkheid aan de voorkant, in hoe het traject gaat verlopen, is prettig. Je weet welke stappen te nemen zijn en de doorlooptijd die nodig is. Daarbij geeft Gerwin in de sessies voldoende ruimte voor de situatie op dat moment en de emoties die daarbij spelen. Uiteindelijk heel belangrijk om op een goede manier Samen Uiteen te gaan.

★★★★★

Hele fijne open gesprekken gevoerd. Gerwin kon goed levelen met ons en heeft veel kennis van zaken.

★★★★★

Naar Gerwin gaan heb ik ervaren als een waardevol geschenk voor het leven omdat hij direct ontzorgt in de administratieve afwikkeling van de scheiding waarmee hij je een hele hoop zoekwerk en energie bespaart in een tijd dat je je energie goed voor jezelf kunt gebruiken. Echter, de grootste kwaliteit in Gerwins dienstverlening zat hem voor mij persoonlijk in zijn meesterschap om een aantal relationele knelpunten te ontzenuwen die ons als ouders van een aantal kinderen een stabielere basis gegeven heeft van waaruit we verder kunnen werken in harmonie en vrede. Aanvankelijk twijfelde ik of ik wel naar een mediator wilde maar ik ben superblij dat we dit gedaan hebben. Gerwin heeft de lucht tussen ons opgeklaard en dat is van onschatbare waarde voor de rest van ons leven!

★★★★★

Gerwin is een hele fijne en rustige man, professioneel in zijn werk! Denkt mee in het belang van beide personen in de relatie/ of scheiding. Aanrader.

★★★★★

Gerwin is een hele fijne mediator. Het is geen alledaagse materie, maar Gerwin heeft deze op een prettige manier toegankelijk en begrijpelijk gemaakt. Er komt zoveel op je af in een echtscheidingsproces, dan is het fijn om ondersteund te worden door iemand die weet waar je aan moet denken en naar welke zaken speciale aandacht uit moet/kan gaan. Wat ook prettig was, we hebben veel online kunnen bespreken!

★★★★★

Gerwin is een zeer deskundige persoon met een flinke dosis empathie. Hij doet zijn werk goed, is eerlijk, geduldig en betrouwbaar. Met dank aan hem zijn zaken soepel verlopen. Ik kan hem van harte aanbevelen.

★★★★★

Gerwin heeft ons erg geholpen om duidelijkheid en rust te brengen in dit chaotische traject. Het was heel fijn dat hij alles op een rijtje weet te brengen wanneer er zoveel op je af komt. Denkt graag mee en zorgt ervoor dat er niets vergeten wordt. Niet uit op het geld, maar is er vooral om het voor alle partijen zo prettig te laten verlopen en zet daarin vooral het welzijn van de kinderen op 1.

★★★★★

Ik vond de vriendelijke wijze waarop Gerwin ons door een toch best pijnlijk proces hielp verbluffend. De ruimte die hij aan beide partijen bood, was fijn. Ook het uitleggen van het belang van de verschillende echtscheidingsdocumenten, keuzes en de processtappen, gebeurde kraakhelder. Ik was onder de indruk hoe hij uit onze gesprekken precies destilleerde wat er in de stukken moest staan. Ik denk dat onze keuze voor kwaliteit een hele goede is geweest. Niet in de laatste plaats omdat je wel wat meer aan je hoofd hebt, wanneer je hebt besloten te scheiden. Zonder enige terughoudendheid raad ik u zijn diensten aan.

★★★★★

Gerwin hanteert een plezierige balans tussen een persoonlijke en een zakelijke aanpak. Hij bood ons veel ruimte om ook zelf vorm te geven aan het traject en accenten te leggen op de zaken die voor ons van belang waren. Dank voor de begeleiding Gerwin!

★★★★★

Gerwin heeft ons heel erg goed begeleid in een moeilijke en emotionele fase. Daarbij weet Gerwin een mooie balans te vinden tussen goed luisteren en informeren. Maar ook tussen de tijd nemen en voortgang bewaken. En daarnaast is Gerwin ook gewoon een prettig iemand die vertrouwen geeft.

★★★★★

Fijne begeleiding gehad van Gerwin. Straalt rust uit, heeft aandacht voor de mens, heeft verstand van zaken en heeft een goeie kennisbank op de website.

Kim

★★★★★

Wij zijn fijn begeleid door Gerwin in ons laatste traject. Vooral de handige tips waren welkom.

★★★★★

Met Gerwin een goeie hulp gehad om alles netjes en soepel te laten verlopen. Hij heeft verstand van zaken en weet goed door te vragen en verder te kijken. Ook bij emoties word stil gestaan en word er tijd genomen om goed naar elkaar te luisteren. Zou zeker Gerwin aanbevelen voor mediator.

★★★★★

Het onderwerp scheiden is niet leuk, maar Gerwin is een rustpunt in de storm die door je hoofd waait van allerlei zaken die moeten gebeuren en alle emotie die over je heen raast. Hij begeleidt je op een hele goede manier, met uitstekende kennis van zaken. En, niet onbelangrijk, hij neemt de tijd. Zeer zeker het aanbevelen waard. En vergeet de website niet, overzichtelijk en al vol met informatie.

★★★★★

Ik heb Gerwin ervaren als een geduldige mediator die goed kan luisteren en beide partijen goed aan het woord laat. De sessies vonden plaats in een fijne kamer, dus de setting was goed. Ook zijn manier van aanpak en theoretische onderbouwing van bepaalde aspecten was prettig en professioneel. Met andere woorden, ik beveel hem van harte aan.

★★★★★

Vond het erg fijn om geholpen te worden door Gerwin. Het is een rustige en toegankelijke man. De website was al erg overzichtelijk en duidelijk en staat echt boordevol informatie. Hij legt de zaken goed uit. In de gesprekken blijft hij echt onpartijdig. Ik ben zeer tevreden in hoe we geholpen zijn in een vrij heftig traject.

★★★★★

Gerwin heeft ons goed geholpen om het traject van scheiden op een mooie manier te kunnen te doen. Erg prettig om met hem te werken.

★★★★★

Gerwin heeft ons goed geholpen om de zaken rondom de scheiding te regelen. Omdat we zelf al een en ander geregeld hadden waren we in ongeveer 4 sessies klaar. Zijn site geeft veel duidelijke informatie. Gerwin is rustig, weloverwogen, deskundig en zijn achtergrond als psychosociaal therapeut heeft veel meerwaarde in deze moeilijke fase.

★★★★★

Gerwin komt rustig en prettig over, met verstand van zaken. Hij heeft niet alleen oog voor het zakelijke, maar ook voor het emotionele en hij neemt dan ook alle tijd voor je. Het is fijn dat er even wat meer tijd kan worden genomen als je daar behoefte aan hebt tijdens zo'n ingrijpend proces. Uiteindelijk zijn we er samen met hem uit gekomen, met heldere afspraken en met oog voor ieders belangen.

★★★★★

Gerwin is echt het voorbeeld van een top mediator, althans hij heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hij is onpartijdig, transparant, geduldig, kalm en rustig, vriendelijk, zeer bekwaam, duidelijk & goed in verwachtingsmanagement. Bij ons duurde het proces wat langer, maar geen enkel moment heb ik me opgejaagd gevoeld door Gerwin. Wij mochten de tijd nemen die we nodig hadden. Hij respecteert ieder's eigen proces en laat je in je waarde. Dank je wel Gerwin dat je deze emotionele achtbaan toch iets draaglijker hebt kunnen maken.

★★★★★

Enigszins sceptisch bij Gerwin terecht gekomen, niet om Gerwin, maar of een mediator ons kon helpen om de scheiding te begeleiden. Dankzij het enorme geduld, rust, professionele houding en kennis, hebben we het toch kunnen afronden. De (indien nodig)nazorg, blogs met heel veel verhelderende info vindt ik erg fijn om te ontvangen!!! Dank, zonder jou waren we er zeker niet uitgekomen!

★★★★★

Was duidelijk overzichtelijk en nam echt de tijd voor ons, een prettig persoon die ons goed heeft begeleid door deze moeilijktijd.

★★★★★

Gerwin is een zeer prettige man, verstand van zaken, helpt beide partijen goed. Communiceert open, eerlijk. Is altijd rustig, ook zeer prettig. Kortom gewoon goed.

★★★★★

Gerwin heeft ons (geheel online) geholpen met de hobbels, beslissingen en keuzes in een moeilijke weg van uiteen gaan. Zijn openheid, rust, doortastendheid, professionaliteit en ervaring heeft ons ondersteund dit pad zorgvuldig, snel en geslaagd te doorlopen. De complexiteit van de situatie, waarin we in het buitenland woonden met het gezin en het benodigd hoog tempo van de zaken die geregeld moesten worden heeft Gerwin goed en professioneel begeleid. Tevens hebben we ook in korte tijd een band kunnen opbouwen online. Dank Gerwin!

★★★★★

Gerwin zorgt voor een ontspannen, professionele en prettige omgeving om in eigen gewenste tempo en op een liefdevolle wijze alle persoonlijke en zakelijke processtappen te doorlopen.

★★★★★

Je word netjes ontvangen. Vooraf word er duidelijk verteld wat je er van kan verwachten. Er word geen kant gekozen voor de man of de vrouw.

★★★★★

Met parate kennis omtrent regelgeving , objectiviteit en oog voor persoonlijk detail is Gerwin absoluut een aanrader. De huiselijke setting zorgt tijdens een toch lastig traject voor een ontspannen sfeer.

★★★★★

Super fijne en duidelijke begeleiding. Persoonlijke en professionele afhandeling.

★★★★★

Gerwin is een fijne man om mee te praten en hij heeft altijd een luisterend oor . Hij is zeker een aanrader

★★★★★

Ondanks dat het natuurlijk een pijnlijk proces is heeft Gerwin ons heel plezierig en deskundig bijgestaan. Ik beveel hem dan ook zeker aan.

★★★★

Wij zijn heel goed geholpen door Gerwin. Het is echt top dat je in zo'n moeilijke tijd iemand hebt die met je meedenkt en wat uit je handen kan nemen. Allebei zeer tevreden met de afloop!

★★★★★

In een informele en fijne sfeer de lastige zaken van de scheiding naar beider tevredenheid kunnen afwikkelen zonder advocaten en juridisch gedoe. Gerwin werkt via een duidelijke en overzichtelijke structuur zodat het gehele proces soepel verliep.

★★★★★

Ik kan mediation door Gerwin bij Samen Uiteen zeker aanraden! Tijdens de gesprekken nam hij alle tijd en werd er zonder oordeel geluisterd en meegedacht.

★★★★★

Vriendelijk en meedenkend. Alles wat van toepassing was is duidelijk uitgelegd en mocht ik het niet helemaal begrijpen is het nogmaals uitgelegd. Hele goede afhandeling.

★★★★★

Gerwin is rustig, neemt de tijd, reageert altijd snel en stelt eigen stukken en samenvatting van bijeenkomsten snel op wat zorgt voor overzicht.

★★★★

In een lastig tijdperk gebruik moeten maken van mediation en daarbij terecht gekomen bij Gerwin van Samen Uiteen. Belangrijk om te horen en gehoord te worden in een onplezierige tijd, waarin je hebt besloten niet samen verder te gaan. Gerwin heeft ten volle aandacht voor de situatie en kan met zijn expertise op een goede toon en in een geschikt tempo een convenant en ouderschapsplan met je doorlopen resulterend tot een voor beiden geschikt resultaat. Fijn dat dit op deze manier kon.

★★★★★

Wat ontzettend prettig om met Gerwin te werken. Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd. Gerwin heeft verstand van zaken ook voor het emotionele gedeelte was veel tijd en begrip, zoveel dat wij zelfs zijn gestart met relatietherapie bij hem. Bedankt Gerwin

★★★★★

Gerwin een meer dan aan te bevelen mediator. Zeer persoonlijk, daarnaast denkt hij in scenario's. Wat helpt in onduidelijke situaties die zich kunnen voordoen na de scheiding.

★★★★★

Gerwin van Samen Uiteen is een goede en professionele mediator met een fijne en persoonlijke benadering. Hij nam ruim de tijd om samen met ons de lastige stappen van onze scheiding te doorlopen. Dat was zonder hem misschien ook gelukt maar zeker niet zo rustig en weloverwogen. Dat gun ik iedereen die een scheiding door moet maken.

★★★★★

Zeer aan te bevelen mediator. Uitstekende begeleiding bij echtscheidingsprocedure. Creëert een prettige sfeer in de praktijk tijdens de bezoeken. Convenant goed opgesteld en naar wens afgehandeld.

★★★★★

Met gemengde gevoelens het mediation-traject ingegaan maar Gerwin heeft alles met veel gevoel tot in de puntjes begeleid. Kundig en luisterend oor voor beide partijen. Zeer tevreden. Bedankt ! (Het is dat er maar 5 sterren gegeven kunnen worden.......).

★★★★★

Met hulp van Gerwin in goed overleg alles kunnen regelen. Ik waardeer zijn manier van doorvragen en heldere beschrijvingen erg. Hierdoor onstond er beter wederzijds begrip.

★★★★★

Mede dankzij de gesprekken met Gerwin zijn mijn voormalige partner en ik met een tevreden gevoel uit elkaar gegaan.

★★★★

Ik ben uiteindelijk best tevreden over hoe onze scheiding is verlopen. Het was een lastige periode waar Gerwin ons op een prettige manier doorheen heeft geholpen. Hij is kundig, relaxed en duidelijk.

★★★★

De mediator Gerwin Timmerman is een rustige, betrouwbare man die de tijd neemt om samen met jou of samen met je aanstaande ex-partner (zo als in ons geval) alle punten doorneemt. Geeft goede adviezen. Bij ons ging alles in goed overleg en mede door de goede zorg en flexibiliteit van Gerwin konden we dit traject in een relatief korte tijd realiseren. In een toch vervelende periode, het mediation traject als zeer positief ervaren.

Wat kunnen wij betekenen?

Professionele en betrokken hulp bij relatie of scheiding

Jullie zoeken Relatietherapie

Relatiecoaching op basis van EFT past goed als:

 • jullie beiden commitment hebben voor verbetering.
Dit traject geeft jullie

Praktische handvatten en nieuwe inzichten richting veilige hechting en verbinding. Jullie relatie wordt sterker én leuker!

Jullie zoeken Verheldering

Verhelderende gesprekken zijn geschikt als:

 • er sprake is van sterke twijfel en onduidelijkheid.
Dit traject geeft jullie

De mogelijkheden om samen de knoop te ontwarren. Na afloop hebben jullie meer zicht op de toekomst, samen óf uiteen.

Jullie zoeken Scheidingsmediation

Scheidingsmediation past bij de situatie dat:

 • tenminste één van jullie echt wil scheiden.
Dit traject geeft jullie

Een helder inzicht over het stappenplan, de tijdsduur en kosten van jullie complete scheidingstraject.

Jullie willen advies over de relatie/ scheiding
Plan direct een gratis advies-gesprek

Werkgebied van Gerwin

Het werkgebied van Gerwin omvat alfabetisch de volgende plaatsen (klik hierop voor aanvullende informatie over scheiden via Mediation in deze specifieke gemeente): Mediator AmersfoortMediator BaarnMediator Bilthoven – Mediator Blaricum – Mediator Bosch en Duin – Mediator Bunnik – Mediator Bussum – Mediator De Bilt – Mediator Den Dolder – Mediator Driebergen – Mediator Eemnes – Mediator Groenekan – Mediator HilversumMediator Houten – Mediator Huis ter Heide – Mediator IJsselstein – Mediator Lage Vuursche – Mediator Laren – Mediator Nieuwegein – Mediator Maartensdijk – Mediator SoestMediator SoesterbergMediator UtrechtMediator Vianen – Mediator Zeist

Mediation Soest is aangesloten bij