Contactgegevens Samen Uiteen Echtscheidingsmediation | Soest en Nieuwegein

Twee vestigingen

Mediation praktijkruimte Soest - scheiden

Mediation praktijkruimte Soest

Afspraken vinden bij voorkeur plaats in mijn eigen praktijkruimte in Soest. In mijn voormalige woonplaats Nieuwegein heb ik inmiddels geen gespreksruimte meer. Desgewenst kom ik wel aan huis, als hiervoor een specifieke aanleiding is. Samen Uiteen is gevestigd op de volgende twee locaties:

Contactgegevens – Samen Uiteen – Soest

Bosstraat 68
3766 AH SOEST (Utrecht)

Contactgegevens – Samen Uiteen – Nieuwegein

Ratelaar 39a
3434 EW NIEUWEGEIN (Utrecht)

Contact via telefoon of mail

Heb je vragen over een mogelijke scheiding? Benieuwd of mediation bij jullie past? Het is altijd mogelijk om jullie vragen aan mij te stellen.

Ik ben Gerwin Timmerman, registermediator en familiemediator. Ik ben gespecialiseerd in alle facetten van scheiden. Je kunt mij op de volgende manieren bereiken voor jullie vragen:

Vragen voorafgaand aan het adviesgesprek

Zijn jullie van plan te gaan scheiden? Staan jullie beiden open voor mediation? Wonen jullie in de regio Utrecht of zijn jullie bereid voor de mediation daar naartoe te reizen?

Als jullie deze vragen met ja beantwoord hebben, nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvende adviesgesprek inplannen

Een vrijblijvend adviesgesprek biedt jullie vooral de mogelijkheid om vragen te stellen. Het geeft jullie een helder overzicht van de te nemen stappen. Maar ook van de tijdsduur en kosten van een scheidingstraject. En een antwoord op alle andere vragen waarmee jullie zitten.

Tenslotte is het ook een laagdrempelige manier om de mediator te leren kennen. Is er voldoende klik om samen een traject aan te gaan? Dit besluiten jullie in alle rust achteraf thuis.

Plan jullie afspraak zelf online

Bij Samen Uiteen kunnen jullie zelf online een afspraak inplannen. Zo kies je eenvoudig samen het tijdstip dat jullie het beste uitkomt.

Maximaal twee nieuwe cliënten per maand

Ik verwelkom maximaal twee nieuwe cliënten per maand. Zo hou ik het voor mezelf leuk en kan ik jullie persoonlijke aandacht garanderen.

Werkgebied

Het werkgebied van Samen Uiteen omvat de volgende plaatsen: Amersfoort – Baarn – Bilthoven – Blaricum – Bosch en Duin – Bunnik – Bussum – De Bilt – Den Dolder – Driebergen – Eemnes – Groenekan – Hilversum – Houten – Huis ter Heide – IJsselstein – Lage Vuursche – Laren – Nieuwegein – Maarssen – Maartensdijk – Soest – Soesterberg – Utrecht – Vianen – Zeist

Klik hier om zelf online een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen
(Ik verwelkom maximaal twee nieuwe cliënten per maand)

Google Reviews Soest

Google Reviews Nieuwegein

Gratis eBook

Wil je een compleet en helder overzicht van wat er op je af komt bij een scheiding?

Alles over scheiden | Mediation | Soest - Utrecht - Nieuwegein

Afspraak plannen

Vragen over scheiden en mediation? Plan zelf online een vrijblijvend adviesgesprek in.

Samen Uiteen afspraak plannenMaximaal twee nieuwe cliënten per maand