Mediator bij scheiden - Soest, Nieuwegein en Utrecht

Gerwin Timmerman - Mediator bij scheiding | Soest | Nieuwegein | Utrecht

Gerwin Timmerman – Mediator

Gerwin Timmerman (1969)

MfN-registermediator met accreditatie familiemediation

Als gecertificeerd MfN-registermediator en Basis EFT-therapeut ben ik gespecialiseerd in echtscheidingen. Bij mediation is er zowel ruimte voor de emotionele als ook de zakelijke kant. Het is belangrijk om deze twee facetten steeds te scheiden en apart te bespreken. Zo gaan ze elkaar niet verstoren en worden oplossingen gevonden. Persoonlijk vind ik het allermooiste als de communicatie weer verbetert. Daardoor kan jullie relatie weer ‘normaliseren’. Vooral als er kinderen in het spel zijn. Die hebben immers behoefte aan beide ouders. Houden van jullie allebei. Zij zouden hierin nooit hoeven moeten kiezen.

Eigen ervaring met scheiden

Uit eigen ervaring weet ik dat dit belangrijk is. Zelf ben ik ook gescheiden. Gelukkig heb ik nog steeds een prima verstandhouding met de moeder van mijn kinderen. Onze beide zoons wonen bij mij thuis en onze oudste dochter is al getrouwd en uitwonend met drie kindjes.

Meer over mij

Na een lange periode van eigen ondernemerschap en diverse adviesfuncties, heb ik in 2007 besloten om me meer te richten op persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2010 ben ik als gecertificeerd MfN-registermediator actief en doe daarnaast buurtbemiddelingen als vrijwilligerswerk. In mijn vrije tijd hou ik van beweging op de tennisbaan en het volleybalveld . Maar ook van beweging op persoonlijk vlak. In het kader daarvan heb ik in 2013 een voetreis van 3.000 km gemaakt van Nieuwegein naar Santiago de Compostella in Spanje.

Inmiddels ben ik ook Basis EFT-therapeut. EFT is een wetenschappelijk bewezen methode voor relatietherapie. Lees meer hierover in de blog ‘Je relatie verbeteren in tien stappen – Ga direct aan de slag‘.

Uitzending RTV Utrecht – Gerwin als buurtbemiddelaar

Blogs met persoonlijke noot

Wil je meer over mij weten, lees dan de Blog artikelen op deze website. Deze Blogs gaan ook over mijn persoonlijke interesses omtrent:

Wat cliënten over mij zeggen

Dank je Gerwin, voor je deskundigheid en je persoonlijke noot. Het heeft ons geholpen om echt samen uiteen te gaan. Een huwelijk beëindigen gaat verder dan alleen verdriet en laat ons ook de toekomst zien als ouders waarin weer ruimte komt voor licht . 🙏

Achtergelaten via Google review.

Het is dat er maar 5 sterren gegeven kunnen worden …… Ik ging namelijk met gemengde gevoelens het mediation-traject in, maar Gerwin heeft alles met veel gevoel tot in de puntjes begeleid. Kundig en luisterend oor voor beide partijen. Zeer tevreden. Bedankt!!

Achtergelaten via Google review.

Ik waardeer zijn manier van doorvragen en heldere beschrijvingen erg. Hierdoor ontstond er beter wederzijds begrip.

Lees eventueel ook alle andere reviews via Google.

Certificaten, kwalificaties en garanties

MfN Register Mediator - Soest, Nieuwegein en Utrecht

MfN Register Mediator

De volgende zaken zijn hier relevant:

Eigen mediation praktijk in SOEST en NIEUWEGEIN

Jullie zijn welkom in de praktijkruimte in Soest of Nieuwegein. Vrij parkeren voor de deur. Binnen het werkgebied Utrecht kom ik desgewenst ook aan huis. Het is echter mijn ervaring dat een neutrale plek buitenshuis beter werkt.

 

Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten wat er op jullie af komt? Twijfelen jullie nog over een scheiding? Heb je vragen over mediation? Plan dan hier een vrijblijvend adviesgesprek van drie kwartier. Na dit gesprek zijn in elk geval jullie vragen beantwoord.

Klik hier om zelf online een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen
(Ik verwelkom maximaal twee nieuwe cliënten per maand)

Google Reviews Soest

Google Reviews Nieuwegein

Gratis eBook

Wil je een compleet en helder overzicht van wat er op je af komt bij een scheiding?

Alles over scheiden | Mediation | Soest - Utrecht - Nieuwegein

Afspraak plannen

Vragen over scheiden en mediation? Plan zelf online een vrijblijvend adviesgesprek in.

Samen Uiteen afspraak plannenMaximaal twee nieuwe cliënten per maand