Mediator

Gerwin Timmerman (1969)
MfN-registermediator met accreditatie familie mediation

Als gecertificeerd MfN-registermediator in echtscheidingen bied ik ex-partners ondersteuning in het proces van echtscheiding. Hierbij is er ruimte voor zowel de emotionele als ook de zakelijke kant. Door deze steeds te scheiden en apart te bespreken, gaan ze elkaar niet verstoren en kunnen oplossingen gevonden worden. Het allermooiste is om de communicatie te verbeteren en daarmee de relatie weer te ‘normaliseren’, vooral ook als er kinderen in het spel zijn die behoefte hebben aan beide ouders.

Hoe belangrijk dit is en dat het prima mogelijk is, weet ik uit eigen ervaring. Zelf ben ik gescheiden en heb nog steeds een fijne verstandhouding met de moeder van mijn kinderen. Onze beide zoons wonen bij mij in Nieuwegein en onze oudste dochter is al getrouwd en uitwonend met twee kindjes.

Na een lange periode van eigen ondernemerschap en diverse adviesfuncties, heb ik in 2007 besloten om me meer te richten op persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2010 ben ik als gecertificeerd MfN-register mediator actief en doe daarnaast buurtbemiddelingen als vrijwilligerswerk. Tenslotte houd ik van beweging op de tennisbaan, het volleybalveld en op persoonlijk vlak. In het kader van dat laatste heb ik in 2013 een voetreis van 3.000 km gemaakt van Nieuwegein naar Santiago de Compostela in Spanje.

Wil je meer over me weten, lees dan de Blog artikelen op deze website of bekijk de uitzending van RTV Utrecht (zie kader rechts) met een interview met mij als buurtbemiddelaar.

Bel nu voor een afspraak: 06-53246814