Mediator

Gerwin Timmerman (1969)
MfN-register mediator met accreditatie familie mediation

Als gecertificeerd MfN-register mediator ben ik gespecialiseerd in echtscheidingen. Hierbij is er zowel ruimte voor de emotionele als ook de zakelijke kant. Het is belangrijk om deze twee steeds te scheiden en apart te bespreken. Zo gaan ze elkaar niet verstoren en worden oplossingen gevonden. Het allermooiste is als de communicatie weer verbetert. En daardoor de relatie kan ‘normaliseren’. Vooral als er kinderen in het spel zijn. Die hebben immers behoefte aan beide ouders. Houden van beide ouders. En willen nooit hoeven kiezen.

Uit eigen ervaring weet ik dat dit belangrijk is. Zelf ben ik gescheiden en heb nog steeds een prima verstandhouding met de moeder van mijn kinderen. Onze beide zoons wonen bij mij in Nieuwegein en onze oudste dochter is al getrouwd en uitwonend met drie kindjes.

Na een lange periode van eigen ondernemerschap en diverse adviesfuncties, heb ik in 2007 besloten om me meer te richten op persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2010 ben ik als gecertificeerd MfN-register mediator actief en doe daarnaast buurtbemiddelingen als vrijwilligerswerk. In mijn vrije tijd houd ik van beweging op de tennisbaan en het volleybalveld . Maar ook op persoonlijk vlak. In het kader van dat laatste heb ik in 2013 een voetreis van 3.000 km gemaakt van Nieuwegein naar Santiago de Compostela in Spanje.

Wil je meer over me weten, lees dan de Blog artikelen op deze website of bekijk de uitzending van RTV Utrecht (zie kader rechts) met een interview met mij als buurtbemiddelaar. Deze Blogs gaan ook over mijn persoonlijke interesses rondom:

Bel nu voor een afspraak: 06-53246814